Britpop

Monday, February 14, 2005

2005 Varsity Champions

Täna oli maailma parim korvpallipäev.

Varsity Match on pidupäev, sest paremat korvpalli selles linnas ei näe. Duublid võitsid, neiud mängisid hästi.

Meie mängisime nii nagu pidi - vigadega, jõuliselt ja neegrislängiga. Esimese poolaja kaotasime 21:24, järgmine seis oli 38:26. Kolmanda veerandi esimese kaheksa minutiga andsimegi neile kõva kaks silma.

Mäng algas nii, teise poolaja soendus käis nii ja nii ja nii ja kõige vingem oli lõpp, mis käis nii (ja eriti vinge on seal ühe minuti peal).

Tegime ära Shveitsi noortekoondislasele, Shoti noortekoondise kaptenile, Saksa ülikoolide meistrile, Inglise meistriliiga mehele, Inglise noortekoondislasele ja neli aastat USA ülikoolis kossu mänginud mehele.

Hetkel on meie nimel ka kõige pikem Varsity Match'i võitude seeria Cambridge'i ajaloos - 2. Viimase kuueteist aasta jooksul enne seda on tulnud täpselt üks võit.

Niisiis, Cambridge 59 - 50 Oxford

NameNoPosMin1p2p3pORebDRebAsStBlTOFoulsPoints
Parts,L133243/216/83/0152203418

Päris hea on kodusaalis täismaja ees hooaja tähtsaimas mägus viimasel minutil pealt panna ja teada, et sellega ongi mäng tehtud.

5 Comments:

  • Äkki saad lingid korda teha - mulle viskab vastu, et file not found. Või siis samas äkki on teil miski server uppis...

    Igatahes, korpallivõhikute nimel - tahaks jubedalt näha kuidas see "nii" käib.

    By Blogger Lauri, at 1:55 pm  

  • Suured tähed, väiksed tähed - hommikul kell 4 piduse peaga ikka ei tule see IT-värk kõige paremini välja. Nüüd on korras.

    By Blogger Leopold, at 6:34 pm  

  • Nüüd on korras jah, aga tahab kuikktaimi saada ja ma ei taha anda. Nokk kinni saba lahti...

    By Blogger Lauri, at 5:36 pm  

  • Leo - pealt panemine tuleb juba välja küll - järgmine kord tahaks näha mõningaid trikke stiilis http://download.daemlich.net/no_hotlinkers36/crazy_basketball_moves.wmv
    ;-)

    By Anonymous Anonymous, at 10:25 am  

  • Need on päris vinged trikid tõepoolest. AND1 Londoni kuttidega pidime näidismängu tegema, aga see üritus jäi kohalike huvipuudusel ära, nii et ma ei saanudki see loll valge kutt olla, kellele kõik trikid näkku tehti.

    By Blogger Leopold, at 7:49 pm  

Post a Comment

<< Home