Britpop

Saturday, January 29, 2005

Cambridge 60 - Warwick 53

Halvemat väljasõitu pole selle klubi ajaloos veel olnud.

Alustuseks sai trenn eelmine õhtu läbi 11-st, start oli hommikul 9 ajal. Polnud mõtet õieti riideid vahetadagi. Tellitud buss jäi ära, ladusime neli pikka poissi hoopis tordikarbile kuuti ja sõitsid seal kaks tundi. Inimesed näitasid näpuga ja naersid.

Treeneri autole sõideti tagant sisse juba enne starti. Midagi hullu polnud, aga ebameeldiv algus ikka. Poole tee peal pumpasime kummi ja vahetasime ratast.

Peale mängu tuli välja, et pidureid pole. Siis toodi tund aega vedelikku juurde, see voolas ka päris kiirelt välja. Peale seda ootasime paar tundi kraanat. Selle kiilakas iiri juht ronis auto alla, ütles et enne esmaspäeva pole midagi teha ja nii me siis sõitsime kraanaga 200 naela eest koju. Ühel hetkel ärgates tuli välja, et me tegime seda 160 km/h ja juhiga, kes vaba käega parajasti teist õlut avab.

Lõpetuseks lõin meie tsentril näpud autoukse vahele. Ja vihma sadas kogu jumala aja. Ja inimesed, kes tegid kella viieks plaane, jõudsid koju kella üheksaks.

Kui me mängu oleks ka kaotanud, oleks vist praegu päris halb. Aga tegelt oli tore road trip.

Korvpallihuvilistele seda, et kolmanda veerandiga lasin 15 silma ja neljanda veerandi skoor oli 7-5 ja kohtunikud olid toredad - neile tuli ainult öelda kui midagi on ja vilistati kohe ka ära. Treener sai kaks tehnilist, sest ta lihtsalt ei suutnud oma serbiakeelset sõimu talitseda ja lasi aeg-ajalt inglise keelt sekka.

NameNoPosMin1p2p3pORebDRebAsStBlTOPoints
Parts,L133261/011/83/144331219


Tegelt ma natuke valetan ka. Veel halvem oli vist kaks aastat tagasi kui peale võidetud karikafinaali lasi doktorikraadiga keemik 50 liitrit bensiini kellegi uue Land Roveri dzhiibi diiselmootorisse.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home